KEZDŐLAP
RÓLUNK
TURNÉ
MÉDIA
FACEBOOK
INSTAGRAM

Hujber Péter és az Air Riders

Az Air Riders csapatot hazánk legmeghatározóbb freestyle motorosa, Hujber Péter alakította ki maga köré 2014-től kezdődően, Air Riders néven 2018-tól működnek. Céljuk magas színvonalú freestyle motocross bemutatók szervezése és megvalósítása akár egy, akár több motorossal.


2014.09.06. Budapest, Vajdahunyad-vár - AIR RIDERS motorosok akció közben

A csapatot Péteren kívül főleg külföldi profi motorosok alkotják, de nagyon fontos szerepet töltenek be a stáb tagok is, akik a csapat saját tulajdonú mobil pályáját szállítják és építik.


2018.08.27. Baja - AIR RIDERS motorosok egy különleges bemutatón, a szabadtéri színházban

Freestyle Motocross - FMX

A freestyle motocross, azaz szabadstílusú motocross egy fiatal sportág, mindössze 20 éves múlttal rendelkezik. A hagyományos terepmotorozáshoz képest a hangsúly itt a minél hajmeresztőbb motoros ugratásokra helyeződik. Önmagában ezeknek a 20-25 méter hosszú, 10-12 méter magas ugratásoknak a látványa is hátborzongató, de nem csupán erről van szó. A pilóták a levegőben töltött idő alatt különféle mutatványokat hajtanak végre, melyek fantázianevekkel is rendelkeznek, például Szupermen, Halál Csókja vagy Szívroham.


2015.06.14. Budapest, Groupama Aréna - Hujber Péter a Nitro Circus show-jában

Hujber Péter

Hujber Péter a Freestyle Motocross (FMX) legkiemelkedőbb magyar képviselője. Az első magyar, aki motorral hátraszaltót hajtott végre. FMX-el a műfaj születése óta foglalkozik, több mint 100 bemutató van a háta mögött.


2016.09.10. Budapest, Vajdahunyad-vár - Hujber Péter hátraszaltó közben

A Magyarországon rendezett összes FMX rendezvényen részt vett (pl. Budapest Sport Arénában), a közelmúltban vendégszereplője volt az európai turnéja alkalmával hazánkba is ellátogató NITRO CIRCUS-nak. A freestyle mellett jelentős terepmotoros versenyzői múlttal is rendelkezik: számos motocross élsport bajnoki futam győztese, junior bajnok (1996), kétszeres magyar válogatott (2001, 2006) és sokszoros dobogós a magyar élsport bajnokságokban (1998 - 2010).


2015.06.14. Budapest, Groupama Aréna - Hujber Péter a NITRO CIRCUS show előtt

A mobil pálya

AZ AIR RIDERS csapata a saját tulajdonú, hazánkban egyedülálló mobil pályájának köszönhetően bárhol képes bemutatót tartani, show-t szervezni. Az egyetlen szükséges feltétel a minimum 90 x 15 méteres sík terület, ahová csapatuk az eldobó és leérkező rámpákból álló pályát felépítheti.


2019.06.08. Alsóörs - AIR RIDERS motorosok bemutató közben


Leérkező és eldobó rámpáink, melyek szétszedhetőek,
szállíthatóak és együttműködő partnereinknek
megjelenési felüleletet biztosítanak